El llibre del novembre

  • eal84907

Aquest primer llibre d’una trilogia és un viatge per l’espai en què el fil conductor és el personatge adolescent de Kady Grant, hacker experta en informàtica i la seva relació amb Ezra Mason, pilot de combat. Però la que podria semblar una història trivial d’amor juvenil està situada en el món de la ciencia ficció (any 2575) i  en plena apocalipsi.

Què separa aquesta història d’altres sagues juvenils com Divergent? Sobretot està embolcallada d’un estil narratiu totalment diferent. Les pàgines del llibre simulen documents oficials, entrades de diaris, e-mails, xats, cal.ligrames, plànols de naus, propagandes, gravacions de seguretat, etc. Però malgrat la combinació de formes narratives, aconsegueix mantenir la tensió de la narració i el fil conductor.

   Amie Kaufman i Jay Fristoff, els autors, una parella australiana, han creat una novel.la ambiciosa plena de sorpreses i amb una edició novedosa, potser una mica dificultosa per a un públic juvenil més acostumat a la sopa facilona novel.lesca que a un bufet més lliure i, tot i que hi ha concessions evidents al romanticisme juvenil, sembla que aquest inici d’una nova saga està més avalada per la crítica que altres productes semblants.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s